Satu Wabak Evil adalah Mempengaruhi Kesihatan Kita

Satu Wabak Evil adalah Mempengaruhi Kesihatan Kita

Wabak A telah melanda seluruh negeri kami sebahagian besar masa mereka berada dalam bayang-bayang untuk generasi dan menetapkan kepada kita beberapa keadaan yang telah mengasari bumi sejak manusia telah berjalan di atasnya. Ia sedang membawa empat raksasa yang jahat yang telah rosak dan diperhambakan oleh tuan. Wabak ini telah menimbulkan sesungut dari laut ke laut melalui bandar-bandar dan bandar-bandar besar dan kecil, membiarkan ada satu.

Hampir tidak ada lokasi telah terbukti cukup jauh untuk melarikan diri capaiannya dan ia telah melawat kematian, penyakit dan penderitaan di muda dan tua. Penyakit itu adalah kesihatan Teruk. Tuan adalah ketamakan. Ia telah diketuai oleh empat raksasa jahat yang telah rosak dan sesat ke dalam hamba-hamba ketamakan yang menyebarkan plak pada makanan kita, perubatan kita, industri dan kerajaan kita.

Kesan plak jahat ini boleh diukur dari segi dolar dan kehidupan ia kejam memberi kesan. Berbilion-bilion dolar setiap tahun yang sakit mendapat keuntungan dengan mengorbankan kematian yang berjalan ke dalam beratus-ratus ribu dan penderitaan yang memberi kesan kepada berjuta-juta. Sepanjang sejarah, terdapat orang-orang yang telah wujud yang tamak dan nafsu untuk kekayaan dan kuasa telah mendorong mereka untuk meletakkan kepentingan diri mereka sendiri atas orang-orang manusia itu sendiri.

Ketamakan itu pernah ada di belakang kebanyakan kejahatan dalam sejarah bantuan manusia disebabkan un-kepada penderitaan. Hari ini kesihatan yang manusia moden itu sendiri adalah di bawah melampirkan oleh golongan elit tamak yang berdagang keuntungan untuk keupayaan lelaki rakan-rakan mereka dan wanita untuk menikmati kesihatan yang baik dan hidup lama dan menyeronokkan.

Sejak 1800-an terdapat mereka yang meletakkan kepentingan peribadi dan kekayaan di atas kesihatan dan kemanusiaan telah rosak empat batu asas yang paling penting yang perlu dermawan dan penjamin untuk menyediakan manusia dengan baik, makanan berkhasiat untuk makan, udara untuk bernafas dan air untuk kami bersinar minum: bekalan kita makanan, ubat-ubatan kita, industri dan kerajaan kita.

Di sini maka adalah empat batu asas tumbang kesihatan dan gambaran ringkas mengenai bagaimana ketamakan yang memalingkan mereka daripada pembekal dan pelindung kesihatan kita ke dalam hamba-hamba yang memberikan keuntungan dengan mengorbankan kesihatan dan kemanusiaan.

Makanan

Tanah kita telah habis, tanaman makanan kita telah kejuruteraan genetik untuk menghasilkan hasil yang lebih tinggi dan lebih besar dengan pemakanan yang kurang dan untuk bertahan lebih racun perosak, racun herba dan baja tiruan yang memastikan keuntungan yang lebih tinggi pada kos orang banyak masalah kesihatan bagi mereka yang mengambil mereka .

Perubatan

Selama 6000 tahun, manusia digunakan alam semula jadi sebagai cara utama untuk mencegah dan mengawal penyakit. Pada awal 1900-an terdapat lebih kesihatan semulajadi dan pengamal homeopati dan banyak sekolah-sekolah perubatan alternatif kerana terdapat "teori kuman" doktor dan universiti.

Tetapi pengamal semulajadi dan homeopati dan sekolah-sekolah telah dianiaya dan didakwa pupus maya selepas Rockefellers kaya dan berkuasa dan Carnegies bekerjasama dengan Persatuan Perubatan Amerika untuk membuat ubat teori kuman bentuk yang boleh diterima hanya perubatan. Mereka meningkat keuntungan dengan merumput persaingan dengan cara yang adil atau busuk.

Industri

Sejak awal era perindustrian dan tumbuh-tumbuhan pembakaran arang batu, setiap tahun semakin banyak ribuan tan metrik bahan pencemar kimia, termasuk karsinogen dan beribu-ribu bahan kimia dan sebatian seperti merkuri, plumbum, PEP, arsenik dan lain-lain toksik lain; telah melarikan diri ke alam sekitar. Dan industri menahan ujian dan kerajaan tidak menjalankan apa-apa kuasa untuk menyelesaikannya.

Kerajaan

Kerajaan perlu menjadi pelindung kesihatan dan kesejahteraan rakyat itu, tetapi pengaruh dan wang yang tamak telah rosak kepada kerajaan perbadanan itu yang memberikan perkhidmatan kebanyakannya bibir untuk benar-benar yang disediakan untuk itu rakyat pertama dan utama. Amerika Syarikat ditubuhkan sebagai sebuah republik berperlembagaan untuk melindungi dan memastikan hak-hak yg tak dpt diambil setiap rakyat untuk hidup, kebebasan dan mengejar kebahagiaan.

Terima kasih kepada usaha bersungguh-sungguh kekayaan dan kuasa, dan penggunaan yang kekayaan dan kuasa untuk membeli undi dan pengaruh, kerajaan kita telah menjadi rasuah atas ke bawah yang pengasas kita pasti akan bangkit menentang memberontak diperbaharui.

Dalam kata-kata Pesuruhjaya FDA terakhir untuk mempertahankan keselamatan rakyat dan menentang melobi dan tekanan Big Pharma, di sini adalah apa yang dia katakan, "FDA melindungi syarikat ubat besar dan kemudiannya ganjaran, dan menggunakan polis kerajaan kuasa mereka melampirkan mereka yang mengancam syarikat ubat besar. " Beliau seterusnya berkata, "Orang berfikir FDA melindungi mereka. Ia tidak. Apa FDA lakukan dan apa yang orang ramai berpendapat ia lakukan adalah seperti berbeza seperti malam dan siang." Mereka adalah komen-komen Dr. Herbert Ley.

Apa yang anda fikirkan bahawa orang? Betapa bangganya engkau dari kerajaan anda sekarang?

Tidak ada komentar:

Posting Komentar