Menemui Bahaya Tar Paru-paru dan Teknik mudah untuk bersih Paru-paru Tar

Menemui Bahaya Tar Paru-paru dan Teknik mudah untuk bersih Paru-paru Tar

Anda mungkin sedar bahawa rokok mengandungi tar dan nikotin tetapi kebanyakan orang tidak tahu apa yang dimaksudkan dengan tar perkataan. Jika anda pernah dibenarkan rokok terbakar dalam asbak, anda mungkin perasan bahan melekit melekit di pangkal rokok. Jika anda menyentuh ia, anda tahu ia adalah melekit dan bergetah (dan berbau cukup buruk sekali juga. Ini bahan melekit ialah tar.

Setiap kali anda mengambil satu sedutan, beberapa bahan melekit ini memasuki paru-paru anda. Jika anda merokok cukup lama, tar mula membina dan kot bahagian dalam paru-paru anda. Sebagai membina-up ini meningkat, ia mengganggu pernafasan anda. Ini adalah bagaimana anda mendapatkan paru-paru tar.

Dalam keadaan biasa, anda mempunyai paru-paru secara semula jadi membersihkan diri mereka sendiri. Paru-paru anda mengandungi tan rambut minit seperti filamen dipanggil silia. The silia sentiasa menyapu kekotoran dan deposit daripada paru-paru anda untuk mengekalkan paru-paru dan menjaga mereka jelas.

Jika anda seorang perokok, paru-paru anda cekap boleh menjaga diri mereka bersih. Tetapi jika anda rantai asap, atau jika anda seorang perokok berat, silia tidak boleh berkesan melakukan kerja mereka bertujuan untuk dilakukan. Sebagai masa berlalu, semakin banyak tar meliputi dan kerosakan silia kecil, dan hasilnya adalah paru-paru tar.

Hasilnya ialah resort badan anda untuk kaedah menengah untuk membersihkan paru-paru anda. Kaedah menengah adalah batuk. Kami memanggilnya batuk perokok. Jadi, jika anda mempunyai batuk perokok, terdapat peluang yang baik bahawa anda mempunyai tar paru-paru.

Jadi, apa yang anda boleh lakukan untuk memperbaiki kerosakan jika anda mempunyai paru-paru tar? Penyelesaian ini adalah benar-benar agak mudah. Dengan menggunakan gabungan mudah makanan tambahan dan vitamin, anda berkesan boleh membersihkan paru-paru tar dan mencuci tar dan toksin daripada petikan pernafasan anda. Teknik mudah boleh membersihkan paru-paru anda 15 - 20 kali lebih cepat daripada badan anda boleh melakukannya dengan sendiri.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar