Kelebihan Menggunakan Asli Produk Penjagaan Kesihatan

Kelebihan Menggunakan Asli Produk Penjagaan Kesihatan

Kita adalah masyarakat yang dimakan dengan keperluan untuk menjadi sihat dan cantik. Dalam syarikat-syarikat farmaseutikal yang lalu telah membuat kekayaan kecil mengambil kesempatan ke atas keperluan berjuta-juta untuk muncul muda dan menarik sepanjang hayat mereka; Walau bagaimanapun, masa, mereka yang Changin '.

Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, peperangan antara farmaseutikal dan ubat homoeopati telah timbul dikalangan garang dan produk penjagaan kesihatan semulajadi yang datang kembali dalam gaya.

Satu abad yang singkat lalu lelaki dan wanita tidak mempunyai antibiotik, opiates atau beribu-ribu vitamin direka untuk memastikan mereka sihat. Mereka bergantung sepenuhnya kepada produk penjagaan kesihatan semulajadi untuk melakukan pekerjaan itu. Dalam masa, kemajuan membawa kami bahan kimia, pembedahan dan sejuta cara buatan untuk menjaga tubuh kita sihat.

Masalahnya ialah, tubuh manusia merupakan sistem yang sangat tepat. Tidak cukup kalsium, tulang menjadi rapuh. Terlalu banyak kalium dan berhenti jantung anda. Ya, ini adalah keterlaluan (untuk semua orang yang hanya melihat pisang mereka dalam seram!) Dan tidak mungkin berlaku dalam perjalanan hidup sehari-hari, tetapi anda mendapatkan gambar.

Apabila kita mengisi badan kita dengan bahan kimia yang kita boleh melakukan beberapa perkara yang baik, tetapi ada sebab yang semua ubat-ubatan dan vitamin dilengkapi dengan label amaran dan kesan sampingan. Badan kita tidak bermaksud untuk diisi dengan bahan kimia. Mengapa anda berfikir makanan yang diproses dan dikekalkan begitu buruk untuk anda? Badan kita memerlukan bahan-bahan semulajadi mereka dibuat dari, itulah sebabnya produk-produk penjagaan kesihatan semulajadi yang datang semula ke dalam gaya.

Kajian telah menunjukkan selama ini bahawa produk-produk penjagaan kesihatan semula jadi boleh berkesan sebagai pelbagai perindustrian perkilangan untuk merawat pelbagai penyakit. Kami menggunakan madu untuk kot sakit tekak dan melegakan batuk, feverfew untuk merawat migrain (terapi herba disyorkan oleh ramai pakar neurologi), halia untuk merawat loya (dalam bentuk teh dan halia arak), dan cili merah untuk melegakan keradangan dalam perut dan usus. Kami mengambil vitamin C untuk merawat sejuk dan aloe vera biasa untuk melegakan selaran matahari.

Malah, anda mungkin telah menggunakan produk penjagaan kesihatan semula jadi yang paling dalam hidup anda dan tidak sedar!

Selain daripada menggalakkan kesihatan anda dengan cara yang tidak menyebabkan kesan sampingan yang buruk dan tindak balas alergi secara tetap, produk penjagaan kesihatan semulajadi juga cenderung untuk datang dengan tag harga yang lebih rendah daripada rakan-rakan-a farmaseutikal mereka bonus untuk sesiapa sahaja. Ini tidak selalunya kes itu, kerana bahan-bahan segar mungkin lebih mahal untuk mendapatkan daripada rakan-rakan mereka disintesis, tetapi ia terpakai selalunya cukup untuk mengimbangi perbezaan.

Apabila ia datang untuk merawat badan anda, produk penjagaan kesihatan semula jadi adalah pilihan utama sel-sel dan organ-organ mana-mana.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar