Bagaimana untuk menghilangkan Heartburn Way Cepat Mudah dan

Bagaimana untuk menghilangkan Heartburn Way Cepat Mudah dan

Adakah anda mahu belajar bagaimana untuk menghilangkan pedih ulu hati?

Adakah anda ingin dapat menyembuhkan pedih hulu hati atau refluks asid?

Saya sanggup bertaruh bahawa anda akan. Dalam artikel ini telah akan kita lihat beberapa perkara yang anda boleh lakukan untuk membantu menghentikan kesakitan dan penderitaan yang datang dengan kes buruk pedih ulu hati.

Bagaimana untuk mengelakkan ia

Bagi sebahagian besar anda boleh mengelakkan pedih ulu hati dengan membuat perubahan kepada gaya hidup anda dan menjauhkan diri dari makanan yang salah. Antara makanan yang paling teruk anda boleh makan adalah yang berminyak, makanan pedas, lada, bawang, produk tenusu, dan coklat. Walau bagaimanapun, pedih ulu hati boleh disebabkan oleh mana-mana makanan yang anda mungkin alah juga. Menyimpan nota apa-apa makanan dan bahan-bahan yang menyebabkan anda sakit.

Ia tidak datang kerana apa-apa kejutan yang menjauhkan diri dari minuman beralkohol dan merokok juga akan membantu memperuntukkan. Banyak minuman keras boleh dikatakan akan membakar perut anda dan juga membakar semua jalan ke bawah seperti yang anda meminumnya. Alkohol menjadikan ia sukar untuk merawat keadaan anda kerana mencampurkannya dengan ubat bukanlah satu idea yang sangat baik. Merokok menyebabkan perut anda untuk menghasilkan asid lebih. Merokok juga boleh menyebabkan ubat anda untuk sesuatu pekerjaan dengan berkesan di melawan semua asid itu.

Tekanan adalah punca utama pedih ulu hati. Dalam keadaan ini menghilangkan tekanan akan membantu mencegah memperuntukkan asid tambahan bahawa perut anda dikeluarkan. Saya cadangkan bahawa anda mencari satu aktiviti yang membantu anda berehat dan bersantai. Anda pergi untuk urutan sekali seminggu, mengambil yoga, atau belajar meditasi.

Merawat Ia Dari Rumah

Bagi kebanyakan kes, anda akan dapat memperlakukannya seperti di rumah. Terdapat banyak herba dan produk semula jadi anda mungkin ada di rumah sekarang yang boleh membantu anda merawat yang pedih yang anda rasa. Saya akan memberikan anda beberapa yang anda boleh cuba.

Apple Cider Vinegar: Ini adalah ubat rumah yang paling biasa. Anda perlu pastikan anda menggunakan jenis organik. Apa-apa yang telah dipasteur tidak akan berfungsi. Mengambil satu atau dua sudu untuk melihat bagaimana perut anda bertindak balas.

Halia: Halia adalah besar untuk perut anda. Anda boleh meletakkan ini pada makanan anda, kunyah daun halia, atau membuat teh halia.

Yang sepatutnya cukup untuk membantu anda memulakan mencegah dan menyembuhkan pedih ulu hati anda.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar